Táboraink

2015. óta minden évben rendezünk rekreációs- életmód tábort az érintettek részére. 2019-ben már lehetőségünk nyílt két tábor megrendezésére is: támogatóink segítségével Erdőtelken kezdő, Galyatetőn haladó tábort szervezhettünk. Életmód-táborunk a hivatalos egészségügyi ellátásból teljességgel hiányzó rehabilitációt kívánja pótolni. Csendes és egészséges természeti környezetben, szállodai körülmények között 20 fő daganatos beteg kap teljes ellátást 5 napig, hogy a mindennnapi környezetükből kiemelve az energiájukat a gyógyulásukra összpontosíthassák.

A tábor során új ismereteket szerezhetnek a gyógyuláshoz szükséges táplálkozás-, életmód-, gondolkodás-, és viselkedésmódbeli változtatásokról. A programkínálat rendkívül gazdag. Szakembereink, önkénteseink tartanak előadásokat, gyakorlatokat, közöttük onkológus orvos, onkopszichológus, gyógytornász, holisztikus orvos, dietetikus, pszichoterapeuta, kommunikációs tréner. Simonton-módszert tanulunk, és konfliktuskezelést, önérvényesítést. Többféle mozgásformát lehet kipróbálni: jóga, gyógytorna, Pink Ribbon, örömtánc, zumba, csikung, táncmeditáció, meridián-torna. Mindennap gyógyteát és friss gyümölcs-, és zöldségleveket fogyasztunk. Táborlakóink részt vehetnek családállításon, zeneterápián, meseterápián, meditálunk a tóparton, kreatívkodunk és még sok meglepetés vár rájuk.

A résztvevők beszámolói, és a kitöltött kérdőívek alapján táboraink nagyon eredményesek, igen pozitívak a visszajelzések. Az itt átélt pozitív élmények, az elsajátított ismeretek, a beépülő készségek, a sorstársi közösség támogató ereje, az újonnan kialakuló baráti kapcsolatok oldják a résztvevők izoláltságát, növelik gyógyulási motivációjukat, önbizalmukat, remény szintjüket, pozitívabb irányba mozdítja gondolkodásmódjukat. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy eredményesebben vegyék fel a harcot betegségükkel, és kiegyensúlyozottabbak legyenek.

Kérjük, hogy GONDOSKODJON EGY DAGANATOS BETEG GYÓGYULÁSÁRÓL,
ADÓJA 1%-ával támogassa az alapítványunk munkáját és az életmód-táborunk létrehozását.

Részletekért kattintson ide  ......

regea.hu. Minden jog fenntartva. 2019

A REGEA Alapítvány honlapjának létrehozását, megújítását és az Alapítvány működését 2015-19 között a pályázataival támogatta a Nemzeti Együttműködési Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., melynek az irányító szerve: a Miniszterelnökség.

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.|2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.| teratarhely.hu|info@teratarhely.hu
Design: Weboldal készítés Eger