Simonton-csoportok

Simonton-csoportokat tartunk gyógyult vagy gyógyulni vágyó daganatos betegeknek, igény szerint más krónikus betegeknek, családtagoknak. Ezen a tréningen a hangsúly a belső gyógyítóerőnk mozgósításán van, a szemléletmódunk formálásán, a testünkkel való eredményes és hatékony kommunikáció megtanulásán.
Ezenkívül sok más hasznos dolgot tanulhatnak a résztvevők: relaxálást, imaginálást, fókuszolást, stresszkezelést, rossz érzéseink feldolgozását, nehezteléseink elengedését. Az imaginálás során találkozunk Belső Vezetőnkkel.
Fontos gyakorlat, hogy motiváló, erős célokat találjunk.
A jóhangulatú alkalmak során töltekezünk, erőt merítünk a sorstárs-közösségből.
Csoportjaink ingyenesek az érintettek részére, Egerben és Miskolcon heti rendszerességgel működnek.
Igény szerint más helyszíneken is megszervezzük! Tartottunk már tréninget Edelényben, Hatvanban, Szegeden, és most szerveződik az ózdi régióban is. Megoldjuk a „virtuális kapcsolattartást” is, amikor a beteg ágyhoz kötött, de elektronikus eszközök segítségével bekapcsolódhat a csoport munkájába.

Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen megismerné és elsajátítaná a módszert, aki szeretné mozgósítani saját, belső öngyógyító erőit a rák leküzdésére, életminősége javítására, a kezelések mellékhatásainak csökkentésére. Olyan betegeket várunk, akik vállalják az aktivitást, a rendszeres gyakorlást. Cserébe egy jó hangulatú csoportot kínálunk, ahol elsősorban az egészségről, az egészség visszaállításának lehetőségéről lesz szó.

Kérjük, hogy GONDOSKODJON EGY DAGANATOS BETEG GYÓGYULÁSÁRÓL,
ADÓJA 1%-ával támogassa az alapítványunk munkáját és az életmód-táborunk létrehozását.

Részletekért kattintson ide  ......

regea.hu. Minden jog fenntartva. 2019

A REGEA Alapítvány honlapjának létrehozását, megújítását és az Alapítvány működését 2015-19 között a pályázataival támogatta a Nemzeti Együttműködési Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., melynek az irányító szerve: a Miniszterelnökség.

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.|2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.| teratarhely.hu|info@teratarhely.hu
Design: Weboldal készítés Eger