Gyógyulást segítő Belső Gyógyító Forrás – csoportjaink folyamatosan működnek:

 •             Egerben (Arany János út 20/A, hétfőnként 13.30-tól)
 •             Miskolcon (Megyei Kórház Sugárterápiás Épület Tárgyalója, péntekenként 10-től).

A Belső Gyógyító Forrás – tréning folytatásaként az alábbi, gyógyulást segítő, közösségben tartó tevékenységeket ajánljuk szeretettel:

TÁBOR!!!! TÁBOR!!!! TÁBOR!!!!!

Ebben az évben is megrendezzük életmód-táborunkat! Szeptember 15 és 20 között, Erdőtelken, a Pintér-tanyán. Érdemes eljönni!!!! A részletek itt:

Link tábormeghívó: https://drive.google.com/file/d/1BHjdvyynTu3I6GgWR2grryaVModNlJS_/view?usp=sharing

Link jelentkezési lap:

https://drive.google.com/file/d/1glxkCP0cK2U8lxG_QBd060JVWHpRGH3Y/view?usp=sharing

Link táborprogram:

https://drive.google.com/file/d/1cbvOBmvD73PHvpMCbjivgRPiqxbxLJi5/view?usp=sharing

 

Ildikó Nap

Hagyományteremtő baráti-családi összejövetel Polhodzik Ildikó és a többi előrement társunk emlékére. Szeptember 8, vasárnap, Szentlélek. Jelszó: “Ha itt lennének, Ők is ezt csinálnák”. Kirándulás, találkozó, vidámság, együttlét, játék és piknik. 10 órakor gyülekező itt: http://turistapark.hu/

Program: Rövid séta Ildikó sziklájáig. Emlékek közösen. Zsíroskenyér-parti, játékos meglepetés-programok gyerekeknek és felnőtteknek…. A REGEA Alapítvány vendégei vagytok egy zsíroskenyérre! Sütit, vagy amit ennétek még (füstölt csülök, kovászolt káposzta, és egyéb 🙂), és innivalót hozzatok! Rossz idő esetén is megtartjuk, mivel lesz fedett hely. Hozd a családot, az unokákat, a barátokat, kutyát-macskát is!

Fontos, hogy a részvételi szándékodat jelezd előre! Köszönjük!

 

2019. aug. 3. Tiszaújváros, Sziget-kikötő: halászléfőző fesztivál. Színes programok, jó társaság! A REGEA és a Mellrákinfo Borsod közös szervezésében!

2019. július: minden hétfőn 16 órától Egerben, a Manooka Kávézóban önismereti kártyajáték Klárival! Érdemes eljönni!

2019. jun. 24. OH kártya Julival! Eger, Manooka kávézó.

2019. jun. 23. Találkozó Bükkszentkereszten. Samu a családjával és a gyönyörűséges diófánk vár minket. 10 órakor találkozunk a falú elején a parkolóban, közösen sétálunk el a Mária kövekhez, itt meditálunk, majd meglocsoljuk a diófánkat, és szalagokat köthetünk a rá…..Kézfogás, megemlékezések, közös ének, verselés minden belefér. Kérem az ötleteket. Aki szeretne, az eljöhet velünk egy közös ebédre is. Gyertek, csodás nap lesz…..és hozzátok a családot, gyerekeket, unokákat is. Együtt minden könnyebb és vidámabb! 🙂

2019.ápr.27. „Ahogyan még az egriek sem látták Egert” Közben az idegenvezető kalauzolásával 10.000 lépést is megteszünk. (Ennyit kellene naponta megtennünk az egészségünk megőrzése érdekében) Indulás: 2019.04.27. 10 órakor az Egészségház úti tömbbelsőből, a REGEA Alapítvány ligetéből. Idegenvezetőnk: Angyalné Dobos Virág lesz.

„Üzenetem az úton levőknek- mi az, ami nekem segített” Időpont: 2019. március 9., szombat, 10:00–17:00. Helyszín: Eger, Szent Hedvig Kollégium. Program:
• 10 ó Psenyeczky-Nagy Klára megnyitója
• 10.10- 10.45 Dr Herczeg László: Amit a fájdalomról tudni érdemes (A fájdalomcsillapítás lehetőségei a családorvos szemével)
• 10.45- 12.45 Dr Prezenszki Zsuzsa: A Tiéd, amint látod! (erőforrás-mozgósító játékok, gyakorlatok)
• 12.45- 13.30 EBÉD, közönségszavazás
• 13.30- 16 Az önkéntesség és az együttműködés ereje: Bemutatkoznak a társ-civilszervezetek: Kreicsi Mária és Vitek Eszter a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetétől, Polonkai Évi az egri Amazonok vezetője, Kalotay Gábor, a Gyógyulj Velünk Egyesület elnöke, Molnár László a MentsManust egri önkéntese, Karsza Péterné Szalánczi Beáta a Mellrákinfó Egyesülettől, Vízné Sári Ildikó a Mályvavirág Alapítványtól. Lesz mell-önvizsgálat, és meglepetés-vendégek is!
• 16- 17 Pályázatunk eredményhirdetése, díjkiosztás. A rendezvény ideje alatt megtekinthető a pályázatra beküldött anyagok kiállítása. Az egyes művekre a helyszínen is lehet szavazni egész nap, a szavazatok alapján egy közönségdíj is kiosztásra kerül. Hozz magaddal egy tálca finom, egészséges süteményt vagy rágcsálnivalót! Ezekre az ételekre is lehet majd szavazni a helyszínen.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Támogatta az AVON Hungary Kft. és az Agria Park.

3 az 1-ben tábortalálkozó! Helyszín: Eger, Szent Hedvig Kollégium. Időpont: dec.8, szombat, 10 óra. 3 az 1-ben meghirdetett találkozónk témái:
– adventi ünnepség
– táborlakók találkozója
– “Kinek mi segített a gyógyulásban?”-fotómontázs készítése
– Most elkészült kisfilmünk bemutatója
– Hennázás
– Meglepetés-vendégek….

Ismét könyvbemutató! Gyönyörű ppt itt: REGEA Alapítvány

Szeretettel várunk mindenkit beszélgetéssel, műsorral egybekötött könyvbemutatónkra! Helyszín: Eger, Megyei Könyvtár. Időpont: Október 25, csütörtök 16.30. Falevelek című, gyógyult betegek írásait tartalmazó kötetünket a helyszínen megvásárolhatják.

TÁBOR! TÁBOR! TÁBOR!

Ismét megrendezzük rehabilitációs- életmód-táborunkat! Helyszín: Erdőtelek, Pintértanya. Időpont: 2018. okt. 8-13. Témánk a bennünk élő gyermek lesz. Gazdag programkínálatunkban szerepel onkológus orvos, onkopszichológus, gyógytornász, holisztikus orvos, pszichoterapeuta előadása. Lesz gyógytorna, Pink Ribbon, örömtánc, zumba, csikung, táncmeditáció, meridián-torna. Mindennap gyógyteát és friss gyümölcs-, és zöldségleveket fogyasztunk. Táborlakóink részt vehetnek családállításon, zeneterápián, meseterápián, meditálunk a tóparton, kreatívkodunk és még sok meglepetés lesz!

 In Memoriam Véradás és Blue Box Nyíltnap

Aug. 22.–Aug. 23. 13 órától. Helyszín: Gyöngyös BLUE BOX Garden Déli külhatár út 2. Szűrővizsgálatok, egészségtotó, jó beszélgetések, és persze ott leszünk mi is a könyvvel! Érdemes lesz eljönni!

jun.8-án 16 órától Egerben, a Szent Hedvig Kollégiumban : Találkozás önmagaddal- meditációs együttlét lesz.
Kedves simontonosok és kedves érdeklődők! Egy hangulatos meditációs együttlétre hívunk mindenkit, ahol találkozhatunk önmagunkkal, a bennünk élő bölcs segítővel és feltehetjük neki a valóban fontos kérdéseinket. Várunk Titeket! 🙂

Biztosan tudjátok, hogy megjelent a közös könyvünk, Falevelek címmel, melyben gyönyörű történetek vannak, rólunk, rólatok, a gyógyulásotokról. Kérlek, ajánljátok minél több embernek!
Szeretettel hívlak Titeket könyvbemutatóinkra! Jó programokkal, és még jobb beszélgetésekkel készülünk…. Itt könyvvásárlásra is nyílik lehetőségetek.
Az időpontok, és a helyszínek:

 • Május 11. 17.30, Budapest,  Helyszín: IX. ker., Ferenc körút 1. Zabrakadabra Egészséges Cukrászműhely
 • Május 12. 10 ó Budapest, Margit-sziget, országos Aranyanyu-találkozó
 • Május 13. 11 óra Bükkszentkereszt, REGEA rendezvény
 • Május 28. 17 óra Eger, Polgármesteri Hivatal
 • Június 5. 14.30 Miskolc József Attila Könyvtár, kiállítással egybekötött könyvbemutató! 🙂
 • Június 18. 17 óra Hatvan
 • Június 23.  Piliny és Ságújfalu

Május 13-án, Bükkszentkereszten 11 órától “Hála fa” avatás

Kedves Barátunk, Sorstársunk, Támogatónk, invitálunk, legyél velünk! Gyere el 2018. május 13-án Bükkszentkeresztre a “Barátaink a gyógyulásban” projektünk nyitónapjára.  Program:

 11 óráig gyülekező Bükkszentkereszt tábla utáni első buszmegállónál ( a szokott helyen!)

11-kor indul a séta a Mária kövekhez, ahol:

 • meghallgathatjuk helyi vezetőnk Horváth Zsolt gondolatait a kövekről
 • megemlékezünk azokról, akik nem lehetnek velünk, és szerető energiát küldünk a betegeinknek a gyógyulásukhoz

12 órakor kezdődik a Hála fa avatásának ünnepe

 • Elhoztuk az első három helyet a pápai Megújulás Klub országos pályázatáról, most a díjnyertesek felolvassák a műveiket
 • Emese és Krisztina jóvoltából zenei élveztek részesei lehettek
 • A fát Gecse Attila református lelkész áldja meg
 • Az emléktáblánkat Dr Prezenszky Zsuzsa leplezi le
 • Átadjuk a Falevelek című könyv példányait a megjelent íróknak és támogatóknak

A ünnepség után igény szerinti közös ebéd. Aki csak teheti vegye fel a REGEA-s pólóját!

04.27. 16 óra Eger, Szenátor-ház: orvos-beteg találkozó Dr Darvai Lászlóval! Szeretettel várunk mindenkit, témánk: a lelki tényezők szerepe a gyógyulásban.

04.13. 16 órától Egerben, a Szent Hedvig Kollégiumban zenecsoport lesz, Sulyok Miklós vezetésével! Hallgassunk együtt csodálatos zenéket, meditálva, és utána beszélgessünk! Ezt az egyszeri, kísérleti csoportot Sulyok Miklós vezeti, aki Budapesten tartja nagysikerű zenecsoportjait dr Prezenszki Zsuzsával együtt, emellett a hamarosan megjelenő könyvünkben is olvashatjátok lenyűgöző írását, gyógyulástörténetét. Szeretettel várunk mindenkit erre a kivételes alkalomra!

04.20. 15 órától Miskolcon, a Megyei Kórház sugárterápiás épületének tárgyalójában kreatív foglalkozás lesz, Tarjányi Melinda vezetésével. A nagy sikerű kavicsfestő programunkat ismételjük meg! Kavicsokat hozzatok! 🙂

04.27-én 16 órától Egerben a Szenátor-házban orvos-beteg találkozót tartunk! Vendégünk Dr Darvai László, akit a táborból már ismerhettek. Érdemes lesz eljönni, gyűjtsétek a kérdéseiteket!

03.09-én 15 órától a miskolci megyei kórház sugárterápiás épületében kreatív foglalkozás, virágok készítése Király Béláné Annával.

16-án 15 órakor “Sütizz velem!”- klubfoglalkozás simontonosoknak Julival és Beával Miskolcon.

22-én 16 órától Egerben, a Szenátor-házban kötetlen beszélgetés Dr Prezenszki Zsuzsával, “Lenni vagy stresszelni”-címmel.

23-án, 15.30-tól Egerben a Szent Hedvig kollégiumban fél órás átmozgatást tart nekünk Vargáné Marika, majd 16 órától kreatív foglalkozás keretében tojást festünk és csipkézünk Valyonné Zsuzsa vezetésével.

Szeretettel várunk mindenkit következő Simonton- klub találkozónkra, melyen Vaskó Jutka mesél nekünk lengyelországi zarándokútjáról. 🙂 Időpont: 2018.02.23. 16 óra. Helyszín: Eger, Szent Hedvig Kollégium

Önkéntes-találkozó! Szeretettel várjuk Önkénteseinket évindító-program összeállító- csapatépítő találkozásunkra! A közös munkát munkaebéd követi, majd kalandozunk egyet a Varázstoronyban! Időpont: 2018. 01.13. Helyszín: Eger, Főiskola B épület, Klapka út.

Kedves Barátaink! Egerben ismertebbé kívánjuk tenni a REGEA Alapítvány működését, ezért fákat ültetünk és emléktáblát helyezünk el. Az Egészségház utcai tömb-belsőben hirdetni szeretnénk az EGÉSZSÉGET. A három piros levelű fa pihenő és találkozóhelye lehetne a daganatos betegeknek, az egészségeseket pedig állapotuk megőrzésére- megtartására motiválná. A fák energiát sugároznak az arrajáróknak, összekötik az eget a földdel, és azt üzenik: “a rák túlélhető!” A leendő táblánk felirata: “Hinni önmagunkban, bízni a gyógyulásban, terveket szőni, merni nagyokat álmodni!”  (Simonton-csoport) Tisztelettel és szeretettel MEGHÍVUNK a fák és az emléktábla ünnepélyes átadására. Ideje: 2017. december 08-án 15 óra. Helyszíne: Eger Egészségház utcai tömb-belső. Az ünnepség után átsétálunk a Szent Hedvig Kollégiumba, ahol az Életmód táborunk lakóinak találkozóját rendezzük meg, és karácsonyi ajándékot készítünk a kórházban fekvő betegeinknek.

 

Faültetés és emléktábla-avatás Miskolcon! A rendezvény célja:
A Regionális Egészségügyért Alapítvány köszönetét, és nagyrabecsülését és kívánja kifejezni a Klinikai Onkológiai és Sugárterápiás Centrum orvosainak és gyógyító szakembereinek a lelkiismeretes munkájukért.
Hálásak vagyunk azért, hogy itt a beteg testi gyógyításán túl a lelki gyógyulását is fontosnak tartják és az orvos-beteg együttműködésével igykeznek ezt megvalósítani.
Megtisztelő öröm számunkra, hogy ennek az együttműködésnek a fenntartásában számítanak az Alapítvány szakembereinek a segítségére.
Azt valljuk, hogy a beteg ember megfelelő tudás birtokában képes mozgósítani a gyógyulása érdekében a belső erőforrásait.
Hiszünk a sorstársközösség gyógyító erejében.
Legyen ez a fa az ÉLET FÁJA, amely egyaránt ad erőt az erre járóknak a gyógyításhoz és a gyógyuláshoz, és azt szinbolzálja, hogy a rák túlélhető.

Időpont: 2017. november 24. 10.00
Helyszín: BAZ Megyei Kórház Belgyógyászati tömb-Onkocentrum átjáró előtti zöld terület
Rendező: REGEA Alapítvány

Program:

Megjelent vendégek köszöntése
Csöbör Katalin – BAZ Megye 1. sz országgyűlési egyéni választókerületi képviselője
Dr. Tiba Sándor – BAZ Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója
Dr. Révész János – Klinikai Onkológiai és Sugárterápiás Centrum vezetője
Dr. Psenyeczky-Szikszay Ádám – REGEA Alapítvány elnöke
REGEA Alapítvány önkéntes szakemberei és gondozottjai, akik meggyógyultak és akik gyógyulóban vannak
jelenlévő kedves vendégek

Csöbör Katalin beszéde és az emléktábla felavatása

Szabóné Tóth Anna verset mond

Dr. Tiba Sándor és Dr. Révész János beszéde

Tóth Mártonné köszönete a gyógyulásáért

Gecse Attila – BAZ Megyei Kórház református
lelkészének áldásosztása és ünnepi gondolatai

Köszönetnyilvánítás – zárás: REGEA Alapítvány

 

Selyemfestés a következő kreatív foglalkozásunk témája Dr Boruzs Julikával! Miskolcon nov. 17-én, 15 órától a Megyei Kórház sugárterápiás épületének tárgyalójában. Egerben dec. 1-én, 16 órától a Szent Hedvig Kollégiumban.

 

“Tök jó lesz újra együtt! Halloween?” A sütizés kiBŐvítő kalóriáit a TÖK és egy + meglepi, slankító hatására cseréljük ezzel az alkalommal.
Jövés: ÉHgyomorra
Menés: +1szem dipankrin
Ne TÖKölj! Gyere!
Csak lazán..
TÖKlámpás nem feltétel.
Szeretettel vár: Bea + Juli.
Helyszín: Farkas Jenő utca 18, Miskolc. Időpont: okt.30, 17 óra.

 

Szeretettel meghívunk mindenkit a Borsod megyei kézilabdások által szervezett Kézilabda Tornára ! A rendezvényünk célja : az izgalmas mérkőzéseken kívül a Regionális Egészségügyért Alapítvány ,/ a REGEA Alapítvány /munkájára felhívni a figyelmet , Fodorné Vincze Anna a Richter Aranyanyu Díj döntősének bemutatása, a mell önvizsgálat megtanulása ,lehetőséged lesz az egészséges életmód megismeréséhez. Ha szeretnéd kipróbálni magad ,mint legügyesebb 7 m-es dobó ,vagy ,a legtávolabbról gólt dobó arra is lesz lehetőség.

Időpont: 2017.10.28. szombat 8.30-tól 15.30-ig

Helyszín: Miskolc, Herman Ottó Gimnázium

 

Rehabilitációs-életmód tábor

Időpont: 2017.10.09-től 14.ig. Helyszín: Erdőtelek, Pintér-tanya. Színes, gazdag programokkal várjuk az érdeklődőket!

 

Sütizz Klárival és Annával! Helyszín: Eger, Marján cukrászda. Időpont: szept. 25, hétfő, 17 óra. Szeretettel várunk benneteket őszindító sütizésünkre, együtt lenni, beszélgetni, nevetni… A boldogság-kártyázás is folytatódik…. 🙂

 

A REGEA Alapítvány kreatív foglalkozása keretében most kavicsot fogunk festeni. A foglalkozást Tarjányi Melinda vezeti. Helyszín: Miskolc, Megyei Kórház, Sugárterápiás épület tárgyalója.  Időpont: szeptember 22. péntek 15 óra. Kavicsot, makkot, ecsetet hozzatok!!! Szeretettel várunk benneteket!

 

Sütizz Beával és Julival! Időpont: 2017. szeptember 19. 17:00 óra. Helyszín: Farkas Jenő utca, Miskolc. Az élet rövid, ezért nincs sok időnk megörvendeztetni azok szívét, akik velünk együtt utaznak az úton.
Siessünk hát SZERETNI!
Siessünk KEDVESNEK lenni!
“Gyakorlás” együtt…

 

KIRÁNDULÁS !!! (+ anyagbeszerzés) Találkozó: 2017.09.16. szombat Felső-Majláth, 8:45. Útvonal: Felső-Majláth – Királyasztal – Ortás-rét és vissza. A júniusban elmaradt kirándulásunkat szeretnénk pótolni, egyben a kellemeset a hasznossal összekötve, tölgyfamakkot gyűjtenénk a szeptember 29.-i kreatív foglalkozásunkhoz.  A hegyek nem mentek össze június óta, ezért, most is könnyítjük a feljutást, a Felső-Majláthról 9:00-kor induló ZOO busszal vitetjük fel magunkat a Vadaspark bejáratáig.  A bejárat közelében lévő, Rumcájsz nevű műintézmény mellől, a ZÖLD jelzésen indul a kényelmes erdei séta. Összesen kb. 6km oda-vissza. Az Ortás-rét hatalmas, vadvirágos, játszásra, henyélésre, beszélgetésre, elvonulásra, felhőnézésre, fényképezésre kiválóan alkalmas. Bárki jöhet, férjek, nejek, barátok, le és felmenők egyaránt. Mindenki azt eszik és iszik, arra ül és fekszik, amit magával hoz. Vízvételi lehetőség nincs, tankolni Rumcájsznál, vagy a közeli közkútnál, esetleg a Vadasparkban lehet. Az utunk kellemes séta lesz, de mivel nem tudom, hogy ki mennyit és hogyan bír, ezért kérem, legyetek önzők, s legyen tiétek az egész szombati nap, ne kelljen senkinek sem idő előtt haza sietnie. A csoport által eldöntött, délutáni időben indulunk visszafelé, azonos útvonalon, gyalogosan, vagy ZOO busszal.

 

A REGEA Alapítvány kreatív foglalkozása keretében most kavicsot fogunk festeni. A foglalkozást Tarjányi Melinda vezeti. Helyszín: Eger, Szent Hedvig Kollégium, Dobó tér. Időpont: szeptember 15. péntek 15.30 óra. Kavicsot, ecsetet hozzatok!!! Szeretettel várunk benneteket!

 

Hétköznapi csodák nyomában- Vitek Eszter, a REGEA Alapítvány és a Simontonos Barátaink Csoportja szervezésében. Időpont: augusztus 12., 10:00 Helyszín: Pásztó. Mindannyian tudjuk, hisszük a minket körülvevő hétköznapi csodákat. Fedezzünk fel most ebből néhányat EGYÜTT! 🙂
Találkozó 2017. augusztus 12-én, délelőtt 10 órakor Pásztón, a Szent Lélek templomnál. Kérlek érkezzetek pontosan, a templomot csak egy fél órára nyitják ki nekünk. Itt van a könnyező Szűz Mária szobra.
https://www.google.com/maps/place/Temetői+Szentlélek+Ispotály+kápolna/@47.9230643,19.6993701,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x474040913b09269b:0x37d015d1134c3dfb!8m2!3d47.9230643!4d19.7015588?hl=hu De ha már itt vagytok, szeretnék még megmutatni nektek néhány szép helyet a környéken. A csodák keresését a Szentkúton folytatjuk. Szent László király az ellenségei elől menekült, s mikor egy sziklánál már-már reménytelen volt a menekülés a lovával ugrott egy nagyot. Annak patája nyomán fakadt a forrás, aminek a mai napig gyógyító hatása van. De erről majd ott, a helyszínen. 🙂
http://turizmus.szentkut.hu/kapcsolat/
Itt lesz ebédelési lehetőség is, sztrapacska füstölt tarjával, 1250 Ft. Ezt előre kell jelezni, ezért kérem szépen AKI KÉR EBÉDET mielőbb szóljon!
Kirándulásunk következő állomása a tari Kőrösi Sztupa és Tara Templom, ahol aznap egy ereklyekiállítást is megnézhetünk. Óriási gyógyító energiák mozognak ilyenkor, ezek kereszttüzében töltjük a nap hátralévő részét.
http://www.buddha-tar.hu/hu/tara_templom
Hát, ebbe a napba ennyi csoda fér bele.
Rajtatok kívül. 🙂 ♥

„Sütizz velem!” – Annával! Időpont: július 31, hétfő, 17 óra. Helyszín: Eger, Marján cukrászda. Hosszú és forró ez a nyár… sokára lesz még szeptember és Simonton… 🙂 Ha hiányzik a csapat, a jó beszélgetések, a sok nevetés, akkor itt a helyed! Várlak! Egy finom süti, fagyi, vagy kávé jöhet ráadásnak?

Tisza parti lecsó party- július 29, szombat, 10 óra. Sziget Kikötő, Tiszaújváros. Szeretettel várunk benneteket a Borsodi Mellrákinfó és a Simontonosok (Regea Alapítvány) közös programjára, melyet a Tiszaújváros melletti szigeten tartunk, az ott található kikötőben. A program: bográcsozás, motorcsónakázás és további meglepetések. A programok a szombati napot érintik, de a bátrabbak érkezhetnek akár pénteken is: van lehetőség több napos sátrazásra. (A kikötőben mobil vécék vannak, nagy mennyiségű folyó víz (Tisza) , de inkább nomád körülmények, amit a folyamatos madárdal és a csodálatos panoráma feledtet.)

Ügyes kezek – kreatív kör Melindával! Időpont: június 16. péntek, 15.30 óra. Helyszín: Eger, Szent Hedvig     Kollégium. Gyöngyszövés, haladó óra. 🙂  Fantasztikus ékszereket csinálhattok magatoknak!

 Kirándulás, túra Tardy Klárival! Időpont: június 17. szombat. 8.45. Gyülekező: Miskolc, 1-es autóbusz végállomás. Útvonal: Majális-park, Királyasztal, Ortás-rét, Majális-park. Könnyű útvonal, csodás helyeken… 🙂

  „Sütizz velem!” Klárival és Annával! Időpont: június 26, 17 óra. Helyszín: Eger, Marján cukrászda. Pocakoknak finomságok, fejeknek okosságok, szíveknek-lelkeknek öröm és békesség.

    Ügyes kezek – kreatív kör Melindával! Időpont: június 23, péntek, 15 óra. Helyszín: Miskolci Megyei Kórház Sugárterápiás Épület Tárgyalója. Gyöngyszövés, haladó óra 🙂 , nem csak haladóknak.

     Tánc – meditáció Zsuzsival.  Időpont: minden szerdán 18 órától. Helyszín: Eger, Egri Kulturális és Művészeti Központ, Bartók Béla tér 6. Hangulat-javító, feszültség feldolgozó hatású, felgyorsul a szervezet öngyógyító folyamata.

    Yumeiho – masszázs Hajnival. Időpont: Telefonos egyeztetés alapján, 30/3405904. Helyszín: Eger, Tízeshonvéd út 27. Gyengéd nyomó-,gyúró mély-masszázs. Számos tünetet és betegséget hatékonyan gyógyít!

    Pink Ribbon torna Icussal. Időpont: előzetes egyeztetés alapján, email : varkolyilona61@gmail.com Helyszín: Mezőkövesd, Miskolc. Pilates technikán alapuló mozgás-program mindenki számára. Újjászülethetsz vele!

Ha szeretnél valamelyik munkatársunkkal négyszemközt beszélgetni, akkor lehetőséged van egyéni konzultációra is.

További információt adunk, és jelentkezni lehet: 30-326-8391 regeaalapitvany@gmail

„Képes vagy rá!”A Regea Alapítvány rendezvénye. Időpont: 2017. június 10. 9.00-től 14.00-ig.  Helyszín: Eger, Szent Hedvig Kollégium, Dobó István tér 6.

PROGRAM TERVEZET

 • 9-9.10. Megnyitó
 • 10- 9.55. „ Hogyan legyünk egészségesek a Yumeiho-masszázs segítségével? ” Zacharné Helli Hajnalka Yumeiho terapeuta, Reflexológus, Reikis előadása és bemutatója
 • 10.00-10.45 „Veszteségből nyereség avagy ERŐleves a lelkemnek. Ki motivál engem?” Orosz Júlia motivációs tréner előadása
 • 10.50-11. Tóth Mártonné Icus Pink Ribbon-oktató átmozgatja a részt vevőket
 • 11.-11.45. „A harag gyógyít vagy pusztít?!”- A tudattalan családi és transzgenerációs programok szerepe a haraghoz való viszonyukban. Dr Hegedűs Ágnes holisztikus orvos eladása
 • 11.50-12 Tóth Mártonné Icus Pink Ribbon-oktató átmozgatja a részt vevőket
 • 12-12.45. „Amire “képes” vagyok: a képek szerepe életünkben, egészségünkben” Dr Prezenszki Zsuzsa pszichiáter, pszichoterapeuta előadása

               A rendezvény ideje alatt a résztvevők kipróbálhatják a Yumeiho-masszázst.

Fakultatív programok

 • 14 órától ebéd a Senator-házban (előzetes jelentkezés szükséges!)
 • Ebéd után kötetlen beszélgetés, városnézés, cukrászda 🙂

„Sütizz velem!” Klárival és Annával. Máj. 29, hétfő, 17 óra, Eger, Marján cukrászda. Szeretettel várunk Titeket egy kötetlen, baráti beszélgetésre, kikapcsolódásra jó társaságban, egy süti vagy kávé mellett!

Ügyes kezek- kreatív kör Melindával. Időpont: május 26 péntek, 15 óra. Helyszín: Miskolci Megyei Kórház Sugárterápiás Épület Tárgyalója. Gyöngyszövés, kezdő óra J.  Bátran csatlakozhatnak azok is, akik még sosem próbálták! Hozz magaddal: vékony, hosszú tűt, nagy szemű gyöngyöket, és nem túl nagy cipősdoboz- tetőt…

Kirándulás Bükkszentkeresztre! Május 13, szombat, 10 óra

A REGEA Alapítvány évindító kirándulása
Bükkszentkeresztre,
avagy
Samu visszavágyik 🙂

Engedd, hogy nagy szeretettel meghívjalak Téged, családodat és barátaidat az évnyitó rendezvényünkre. Bükkszentkeresztre kirándulunk, május 13-án, szombaton. Utazás egyénileg, és 10-kor találkozunk a gyülekezőhelyen, ott, ahogy beérsz a faluba, rögtön jobbra van egy mellékutca, egy kereszttel, és nagy parkolóval. Lesz egy jó kis előadás a gyógyító kövekről, érdemes meghallgatni! Aztán szabad program, van sok látnivaló a környéken, kilátó, üvegmúzeum, Gyuri bácsi gyógyfüves rezidenciája. (Még most lehet, hogy időpontot is tudtok hozzá kérni!) Aki megéhezik, vannak ott jó kis éttermek….de hozhattok szendvicseket is. Az erdő gyönyörű, a levegő tavasz-illatú, a rigók teli torokból mondják, a gyógyító kövek elcsendesítik az elmét, a társaság pedig szuper lesz! Hozzátok a jókedveteket, és programozzátok a napsütést!

Ügyes kezek- kreatív kör Melindával. Időpont: május 5, péntek, 16 óra. Helyszín: Eger, Szent Hedvig Kollégium. Gyöngyszövés, kezdő óra J.  Bátran csatlakozhatnak azok is, akik még sosem próbálták! Hozz magaddal: vékony, hosszú tűt, nagy szemű gyöngyöket, és nem túl nagy cipősdoboz- tetőt…

 „Sütizz velem” Miskolcon is– Beával és Julival! Április 25-én, kedden 16 órakor. Helyszín: Miskolc, Kisgergely cukrászda a Szinvapark mellett

“Az élet olyan akár a kert, s a BARÁTOK, a virágok benne/D!”
Szeretettel várunk Titeket egy kötetlen, baráti beszélgetésre, kikapcsolódásra jó társaságban, egy süti vagy kávé mellett!

„Sütizz velem!” Klárival és Annával. Ápr. 24, hétfő, 17 óra, Eger, Marján cukrászda. Szeretettel várunk Titeket egy kötetlen, baráti beszélgetésre, kikapcsolódásra jó társaságban, egy süti vagy kávé mellett!

Ügyes kezek- Simonton-klub Miskolcon! Alkoss velünk! Szeretettel várunk benneteket áprilisi Simonton-klubunkra, április 7-én, pénteken 15 órától a Megyei Kórház Sugárterápiás Épületének Tárgyalójában!Tarjányi Melinda vezetésével csodás húsvéti ajtódíszeket alkothattok!

Simonton-klub és találkozó Egerben! 2017.03.24. 16 órától a Szent Hedvig Kollégiumban. Szeretettel várunk mindenkit a következő találkozónkon, legyen bár régi vagy új simontonos, családtag, barát vagy érdeklődő! Témáink: erő-, és örömforrásaink, céljaink. 🙂

Simonton-klub és találkozó Egerben! 2017.01.27. 16 órától a Szent Hedvig Kollégiumban. Szeretettel várunk benneteket a következő találkozónkra! Nagyon izgalmasnak ígérkezik a témánk, ezt az előadó-társunk személyisége is garantálja! Tóth Mártonné Icus fog nekünk mesélni zarándokútjáról, a Szent Jakab-útról, és a közben átélt csodaszép élményeiről! Gyertek el, találkozzunk, töltődjünk! :)

Belső béke-meditációs/imaginációs csoport indul Egerben! Időpont: Keddenként 17.30-tól. Helyszín: Eger, Mekcsey út 8-10. REGEA Iroda

Foglalkozásainkon részt vehet bárki, aki szeretne közelebb jutni belső békéjéhez, és szívesen találkozik önmagával. Előzetes tudás vagy tapasztalat nem szükséges. Az alkalmakat Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus vezeti, a relaxáció és a vizualizáció (irányított képzelet) sokféle módszerével. Kényelmes ruhában érdemes jönni, és a nyitottságunkat magunkkal hozni, másra nincs szükség. Kérjük, hogy pontosan érkezzenek! Hozzájárulás a költségeinkhez: 500Ft/fő. Jelentkezés: 20/2169459 és anna710517@gmail.com Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Tábor-találkozó és Simonton-klub!

 2016.12.16-án 16 órától  Egerben, a Szent Hedvig Kollégiumban! Találkozzunk!!! Várunk benneteket, kedves Táborlakók, előadók, segítők és támogatók, simontonosok és érdeklődők!!! Tea, süti mellett vár rátok sok nevetés, jóízű beszélgetések, ölelések és ötletelés, és nagy örömmel mutatjuk meg Táborunk és közös munkánk kézzel fogható eredményeit is! 🙂

Ügyes kezek- Simonton-klub Miskolcon! Alkoss velünk! Szeretettel várunk benneteket novemberi Simonton-klubunkra, november 29-én, kedden 15 órától a Megyei Kórház Orvosszállóján! Tarjányi Melinda segítségével csodás karácsonyi mécsestartókat készíthettek! Gyertek, és hozzatok magatokkal a jókedvetek és a fantáziátok mellett kisebb méretű befőttes-, vagy lekváros üveget, folyékony ragasztót, (vagy pillanatragasztót, vagy ragasztó pisztolyt), durvább szemű sót, ollót és ami van otthon, díszítésre alkalmas kellék, szalagok, gyöngyök, csipke, tortapapír, bármilyen karácsonyi dísz, mütyürök…

Gyógyító Simonton-csoport indul Egerben!  Helyszín: Eger, Mentálhigiénés Csoport, Arany János út 20/A. Időpont: 2016. november 7, 13.30.

Simonton-klub Egerben! Helyszín: Eger, Dobó téri Szent Hedvig Kollégium. Időpont: 2016.október 28, 16 óra.

Gyógyító Simonton-csoport indul Miskolcon!  Helyszín: Megyei Kórház, Orvosszálló. Időpont: 2016.október 25, kedd, 12 óra.

Meghívó a REGEA Alapítvány KOVÁSZ táborába

Alapítványunknak mindenképpen TE vagy a legfontosabb!
De azt szeretnénk, ha Önmagad számára is azzá válnál!
A gyógyulásod egyik feltételét már teljesítetted, ha tudod szeretni és elfogadni önmagadat és a testedet.
Képessé válhatsz egészséged / állapotod megőrzésére, ha a tested jelzésein túl figyelsz a tudattalanod üzeneteire is.
Ehhez nyújtunk segítséget Neked a KOVÁSZ táborban.
A gazdag és sokszínű programok között biztosan megtalálod azt, amely segít Neked, hogy teljességgel figyelj magadra, és a legfontosabbá válhass önmagad számára.
Szakembereink odaadóan és elkötelezetten nyújtják ehhez tudásuk legjavát.

Vár Rád többek között:
• Relaxálás
• Meridián-torna
• Táncmeditáció
• Jóga
• Hatékony önérvényesítés és konfliktus kezelés gyakorlása
• A belső gyógyítóerő mozgósítása többféle módon
• Yumeiho-masszázs, talp-masszázs
• Kapcsolatteremtő gyógyítás
• Találkozás Belső Vezetőddel
• Pszichológiai-önismereti társasjáték

Hasznos előadást fog tartani (többek között) és konzultációs lehetőséget is biztosít:
• Dr Kner Erika onkológus orvos
• Nagy Márta gyógytornász
• Szabó Józsi Atya katolikus lelkész
• Rigó István gyógynövénytermesztő
• Psenyeczky-Nagy Klára gordon-, és személyes erőforrás tréner
• Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus

Fakultatív programok:
• Úszás, jakuzzi, szauna
• Kápolna megtekintése
• Séta a tavak körül

A részletekről:

• A tábor időpontja: 2016. október 10-től 15-ig
• Helyszíne: Pintér-tanya, Erdőtelek
• A szállást – 2 ágyas szobákban – és az étkezést 20 -25 fő számára tudunk biztosítani.
• Az alapítványunk további működtetése érdekében a résztvevőktől 20.000 Ft/fő alapítványi hozzájárulást kérünk.
• Jelentkezni Fodorné Vincze Annánál 20/216-9459 anna710517@gmail.com lehet.

• Térkép: https://www.google.hu/maps/place/Pintér+Tanya+Panzió/@47.684574,20.274109,14z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x4db4635db92d7dab
http://www.pintertanya.hu/trkp.htm

„Önmagadba vetett hited és a közösség gyógyító ereje” – A REGEA Alapítvány rendezvénye

Időpont: 2016.szeptember 17. szombat, 9-től 16-ig

Helyszín: Eger, Szent Hedvig Kollégium

Ízelítő a programokból:

 • Dr Prezenszki Zsuzsa pszichiáter, pszichoonkológus (Nyírő Gyula Kórház és a Tűzmadár Alapítvány munkatársa, és a Simonton-módszer egyik mestere) előadása arról, hogy Te vagy a legfontosabb! Közben megtanítja nekünk a 8 brokáttekercs do- in gyakorlatsort is, és meditációt is vezet majd….
 • Dobák Lászlóné Margó csont-áttétből 20 éve meggyógyult beteg mesél magáról, és gyógyulásáról. Történetét itt is meghallgathatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=3i453oaQavI
 • Vitek Eszter (a salgótarjáni Simonton-csoport vezetője, önkéntes segítőnk) történetei a közösség erejéről.
 • Tarjányi Melinda (miskolci Simonton-csoportunk lelke, önkéntes segítőnk) mesél magáról és a szeretetről.
 • Kiss Ibolya (szegedi önkéntes segítőnk) rímei arról, mi segíthet kimászni, ha a gödör alján vagyunk.
 • Majd közös ebéd. (Előzetes jelentkezés szükséges!!!)
 • Fakultatív programlehetőségek: városnézés, cukrászda, egerszalóki barlanglakások, és sódomb megtekintése, fürdőzés….
 • A rendezvény nyilvános és ingyenes, a helyszínen támogatásokat gyűjtünk az idei táborunk megrendezésére.

Kirándulás Lillafüreden!!!

Újabb kirándulás, újabb együtt töltött, örömteli feltöltődés a Bükkben. A Miskolci Simonton csoport, és a REGEA alapítvány, ismét kirándulást szervez, 2016.augusztus 16-án (kedden) Ezen a napon nem lesz megtartva a Simonton terápia. Helyette buszra szállunk, és irány Lillafüred. Egy rövid túra után, kipróbáljuk a libegőt, ahonnan gyönyörködhetünk az elénk táruló szépséges, vadregényes tájban. Indulás Felső Majláth -buszvégállomás, 5-ös busz, 9.05-kor. Tehát aki csatlakozni szeretne, legkésőbb 8.55-re legyen az 1-es villamos végállomásánál. Aki autóval érkezik, 9.15-kor találkozunk a Lillafüredi kisvasút megállójánál, a Palotaszálló felett.Túra vezetőnk Tardy Klára, csoporttársunk. Esőköpeny, innivaló szükséges. Még amit feltétlen hozz magaddal, jókedv, vidámság, szeretet. Szeretnénk ha minél többen csatlakoznátok, a meghívás nem csak Simontonosoknak szól! Mindenkit szeretettel várunk.

„ A gyógyulás útjai ”  A Regea Alapítvány rendezvénye- 2016.július 16. 9.00-től 14.00-ig

Helyszín: Eger, Klapka György u. 12. Főiskola Érsekkerti Épület 4-es terem.

PROGRAM TERVEZET

 • 9-9.10. Megnyitó
 • 10- 9.30. „ A gyógyulás belső útjai: új módszerek, erőforrások önmagunkban ” címmel Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus interaktív előadása
 • 30-10.00. „ Hogyan segít az Univerzum energiája? (Néhány mondatban az energiagyógyászatról: Reiki, Kapcsolatteremtő gyógyítás, Yumeiho-masszázs.) ” Zacharné Helli Hajnalka Yumeiho terapeuta, Reflexológus, Reiki gyógyító előadása
 • 10.-10.30.  „ Menjek vagy  maradjak? „ Csiffáry-Vass Réka pszichológus-gyógypedagógus, családállító terapeuta, klinikai meseterapeuta előadása a családállításról
 • 10.30-11. „- Tudsz játszan? – Tudok. – És szeretsz is? – És szeretlek is! ( Fodor Ákos )” címmel Gyulavári Kata kineziológus előadása
 • 11-11.30. Czövek Zsuzsanna Ma-Uri-masszőz és testtudat-oktató előadása: Ma-Uri masszázs, táncmeditáció
 • 11.30-12. „ Szavak, csodálatos szavak. Békítenek, lázítanak.”  (Juhász Gyula: Szavak, csodálatos szavak) címmel Psenyeczky-Nagy Klára gordon- és személyes erőforrásokat fejlesztő tréner előadása hatékony önérvényesítésről, kofliktuskezelésről, Gordonról és a beszélgetős estékről
 • 12 órától „ Az én utam a gyógyulás felé „ címmel kerekasztal-beszélgetés gyógyult daganatos betegek részvételével

A programot az Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával valósítjuk meg.

Simonton-klub Miskolcon! Helyszín: Megyei Kórház, Orvosszálló, időpont: 2016.06.28., 15 óra. Szeretettel várjuk a régi és új Simontonosokat soron következő klubunkra! Témáink: lélek-erő, beszélgetés, nevetés, lélek erő- kártya….

Simonton-klub Egerben! Helyszín: Szent Hedvig Kollégium, időpont: 2016.06.24., 16 óra. Szeretettel várjuk a régi és új Simontonosokat soron következő klubunkra! Témáink: lélek-erő, beszélgetés, nevetés, lélek erő- kártya….

Táncmeditáció: a test és a lélek harmóniája- Czövek Zsuzsanna vezetésével.

 Időpontok: 2016. 06.08. és 06.22. 16-17.30.

Helyszín:  Egri Kulturális és Művészeti Központ, Bartók Béla tér 6

A táncmeditáció lényege, hogy a tánc során elszakadunk a gondoktól, elszakadunk a külvilágtól, csak magunkra, a zenére fókuszáljuk figyelmünket. A táncmeditációban a mély, érzelmeinket megérintő zenékre, szabadon, kötetlenül mozogva, kapcsolatba léphetünk saját valódi lényünkkel, választ keresve a legfontosabb kérdéseinkre. Itt nincsenek szabályok, mindenki a saját táncát táncolja, pár instrukció segítségével. A mozdulatok mindig belülről, a lelkünkből jönnek, amely szabad teret ad az érzelmek áramlásának.

A táncmeditáció segít, hogy könnyebben feldolgozhassuk a mindennapok feszültségeit, a stresszt, hatására nagyobb önbizalommal mozgunk a világban, kialakul a helyes testkép. Pozitív hatással van a hangulatunkra, több dolognak tudunk örülni. Fontos, hogy betegség esetén felgyorsulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, ezenkívül fellazítja és erősíti az izmokat. A tánc során javul az improvizációs készség, fejlődik a fantázia és a kreativitás.

A táncmeditáció ajánlott mindenkinek, aki szeret táncolni és aki szeretné megismerni még jobban magát korra és nemre tekintet nélkül. A lényeg, hogy az ember képes legyen figyelni önmagára, az érzéseire, a vágyaira,  ami a testéből és a lelkéből fakad.  Ha hiszünk abban, hogy a test és a lélek összefügg, és ha a lelki fájdalmainkat, a múltban történt sérüléseket ki tudjuk táncolni magunkból, akkor egyaránt gyógyulhat a testünk és a lelkünk is.

Zsuzsi nagyszerű élményt nyújtó táncmeditációját most pályázati támogatás segítségével lehet igénybe venni daganatos betegeknek.

Zacharné Helli Hajnalka: Yumeiho(japán)- és talpmasszás, Reiki kezelés, Kapcsolatteremtő gyógyítás

Talpreflexológia: Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, fájdalomcsillapító hatása van, szabályozza a hormonműködést, lazító, testi-lelki feszültségoldó.

Yumeiho: Váll-, nyak-, hát-, derék-, csípő- és lábfájdalmak, tartáshibák, fizikai vagy szellemi kimerültség, gyomor-, epe- és bélproblémák, fejfájás, szédülés, vérnyomásproblémák esetén.  Shaolin völgyből elindult nyomó-,gyúró mélymasszázs.

Reiki: japán eredetű kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer. Energiával látja el a testet és a lelket, támogatja, serkenti a szervezet öngyógyító képességét, megszünteti a stresszt, felszabadítja az érzelmi blokkokat.

Kapcsolatteremtő gyógyítás: Újrateremti kapcsolatunkat lényünk és valódi önmagunk teljességével, az univerzum egészével kapcsol össze minket, az egészen új energiák és sávszélesség útján.

Hajni nagyszerű élményt nyújtó masszázsát( vagy egyéb kezelését) most pályázati támogatás segítségével lehet igénybe venni daganatos betegeknek.

Időpontot egyeztethettek itt: 30/340-5904

Helyszín: Eger, Tízeshonvéd út 27.

“Ügyes kezek”címmel elindítjuk a Regea Alapítvány kreatív foglalkozásait!  Első találkozásunk: április 28., 16 órától. Helyszín: Miskolc, Kossuth út 5., TESZ székház. A hozzávalókat első alkalommal mi biztosítjuk Nektek! Bátran csatlakozhattok akkor is, ha nem érzitek magatokat elég ügyesnek hozzá. Tarjányi Melinda szakértő segítségével Ti is csodákat fogtok alkotni! Hozzájárulás a költségeinkhez: 800 Ft/ fő. Jelentkezni lehet: április 22-ig, melindatarjanyi777@gmail.com email-címen. Szeretettel várunk mindenkit!

Táncmeditáció: a test és a lélek harmóniája- Czövek Zsuzsanna vezetésével.

 időpont: 2016. 04. 27. 16-17.30.

Helyszín:  Egri Kulturális és Művészeti Központ, Bartók Béla tér 6

A táncmeditáció lényege, hogy a tánc során elszakadunk a gondoktól, elszakadunk a külvilágtól, csak magunkra, a zenére fókuszáljuk figyelmünket. A táncmeditációban a mély, érzelmeinket megérintő zenékre, szabadon, kötetlenül mozogva, kapcsolatba léphetünk saját valódi lényünkkel, választ keresve a legfontosabb kérdéseinkre. Itt nincsenek szabályok, mindenki a saját táncát táncolja, pár instrukció segítségével. A mozdulatok mindig belülről, a lelkünkből jönnek, amely szabad teret ad az érzelmek áramlásának.

A táncmeditáció segít, hogy könnyebben feldolgozhassuk a mindennapok feszültségeit, a stresszt, hatására nagyobb önbizalommal mozgunk a világban, kialakul a helyes testkép. Pozitív hatással van a hangulatunkra, több dolognak tudunk örülni. Fontos, hogy betegség esetén felgyorsulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, ezenkívül fellazítja és erősíti az izmokat. A tánc során javul az improvizációs készség, fejlődik a fantázia és a kreativitás.

A táncmeditáció ajánlott mindenkinek, aki szeret táncolni és aki szeretné megismerni még jobban magát korra és nemre tekintet nélkül. A lényeg, hogy az ember képes legyen figyelni önmagára, az érzéseire, a vágyaira,  ami a testéből és a lelkéből fakad.  Ha hiszünk abban, hogy a test és a lélek összefügg, és ha a lelki fájdalmainkat, a múltban történt sérüléseket ki tudjuk táncolni magunkból, akkor egyaránt gyógyulhat a testünk és a lelkünk is.

Zsuzsi nagyszerű élményt nyújtó táncmeditációját most pályázati támogatás segítségével lehet igénybe venni daganatos betegeknek.

Kirándulás Bükkszentkeresztre április 23-án, pénteken! Szeretettel várunk minden régi és új résztvevőnket, segítőnket, önkéntesünket egy vidám kirándulásra a gyógyító kövekhez! Gyülekező 10 órától az első buszmegállóban, a faluban! Hozz magaddal: zárt cipőt, meleg ruhát, eső ellen valamit – csak hogy elriasszuk az esőt 🙂 , enni-, innivalót, plédet vagy párnát a köveken való üldögéléshez, Daedalont, ha nem bírod a kanyarokat, a hangodat a közös énekléshez, és a jókedvedet! Szuper programokat szervezünk Nektek, fogtok hallani a gyógyító kövek szakrális és geológiai jelentőségéről, a IV. Béla emlékhelyről, megmutatják nekünk az üvegmúzeumot, megismerkedhetünk Gyuri bácsi teáival (lesz vásárlási lehetőség is!), szétnézhetünk a környéken, egy kilátóba is felmegyünk. Aki inkább csak üldögélni szeretne és a kövek erejéből töltődni, azt is kedvére teheti. 🙂 Programozzátok Ti is a szép időt hozzá! Szeretettel várunk mindenkit! 

Simonton-klub Miskolcon, a Megyei Kórház Orvosszállóján, március 29-én, kedden, 13.30-tól. Szeretettel várjuk a régi és új Simontonosokat, egy jóhangulatú együttlétre, sok nevetésre, és egy közös alkotásra! Rolof Orsi ötlete nyomán, szabadon, montázst készítünk arról, milyen könnyen megvalósíthatjuk az álmainkat! Aki szeretne benne részt venni, hozzon magával: két db színes újságot, ollót, ragasztót, esetleg ha van, nagy kartont! 🙂

Simonton-klub Egerben! Szeretettel várjuk a régi és a leendő Simontonosokat a következő klubra, amely március 18-án, pénteken lesz 16 órától Egerben, a Szent Hedvig Kollégiumban! Témáink közül: együtt lenni, beszélgetni, nevetni, töltekezni…Mottónk: “Mert a legfontosabb Te vagy!” Rolof Orsi ötlete nyomán, szabadon, montázst készítünk arról, milyen könnyen megvalósíthatjuk az álmainkat! Aki szeretne benne részt venni, hozzon magával: két db színes újságot, ollót, ragasztót, esetleg ha van, nagy kartont!

Simonton-klub, + a Regea Alapítvány és a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezetének közös rendezvénye: február 26-án, pénteken 15 órától, Egerben, a Bartakovics Közösségi Házban (Knézich út 8.) Rolof Orsi, az ózdi kórház ápolási igazgatója meséli el nekünk két hihetetlen gyógyulási történetét Érdemes lesz meghallgatni, szeretettel várunk minden érdeklődőt!!!! A rendezvény nyilvános, és ingyenes.

Simonton-klub Miskolcon, a Megyei Kórház Orvosszállóján, február 23-án, kedden, 13.30-tól. Szeretettel várjuk a régi és új Simontonosokat, egy jóhangulatú együttlétre, sok beszélgetéssel, és nevetéssel fűszerezve. 🙂 Témáink közül: “csőszkunyhó és cserépedények” 🙂

Simonton-klub január 29-én, pénteken 16 órától az Egri Szent Hedvig Kollégiumban! Témánk egy szépséges meditáció, találkozás a Belső Vezetőnkkel….
Addig is további szép napokat, és egyre jobb egészséget kívánok!

Simonton-klub január 26-án, kedden 13.30-tól a Miskolci Megyei Körház Orvosszállóján! Témánk egy szépséges meditáció, találkozás a Belső Vezetőnkkel….
Addig is további szép napokat, és egyre jobb egészséget kívánok!

2016.január 12-én, kedden 13 órától a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete felkérésére “Hogyan legyünk boldogtalanok?” címmel Fodorné Vincze Anna pszichológus, a Regea Alapítvány munkatársa tart előadást. Helyszín: Eger, Bartakovics Művelődési Ház, Knézich út 8. A rendezvény nyilvános, és ingyenes. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

01.12

 

2015. december 17. 14 óra: Selyemfestés Dr Boruzs Juliannával Miskolcon! Adventi Simonton-klub foglalkozásunkra szeretettel várjuk azokat a gyógyult vagy gyógyulni vágyó daganatos betegeket, akik szívesen megajándékoznák szeretteiket vagy önmagukat egy szép, kézzel festett selyemsállal, és az alkotás örömével!
Helyszín: Miskolc, Kossuth út 5. TESZ székház
Belépődíj (hozzájárulás az alapanyagokhoz): 2000 Ft

2015. december 8. 15 óra: Selyemfestés Dr Boruzs Juliannával Egerben! Adventi Simonton-klub foglalkozásunkra szeretettel várjuk azokat a gyógyult vagy gyógyulni vágyó daganatos betegeket, akik szívesen megajándékoznák szeretteiket, vagy önmagukat egy szép, kézzel festett selyemsállal, és az alkotás örömével!
Helyszín: Forrás Szabadidőközpont, Eger
Belépődíj (hozzájárulás az alapanyagokhoz): 2000 Ft

2015.november 27. 16 óra. Simonton-klub Egerben! Beszélgetni, együtt lenni, meditálni hívjuk a régi és új Simontonosokat! Helyszín: Szent Hedvig Kollégium.

2015.11.26. 17 óra. „Lazíts az életedért!” Topáné Illés Ildikó gyermek agykontroll oktató beszélgetéssel egybekötött előadása.
🙂  Simontonosoknak kötelező program! 🙂
Helyszín: Miskolc, Kossuth út 5. TESZ székház
Belépődíj: 500Ft

Ildikó fantasztikus gyógyulását itt is elmeséli: https://www.youtube.com/watch?v=TCA2z3FTbiA

2015. november 24. 13.30. Simonton-klub Miskolcon! Beszélgetni, együtt lenni, alkotni hívjuk a régi és új Simontonosokat! Helyszín: Megyei Kórház, Orvosszálló.

2015.november 6. 16 óra. Simonton-találkozó Egerben! Nagy szeretettel várunk minden volt és leendő Táborlakót, minden Előadót, minden érdeklődőt! Gyertek el kötetlen beszélgetésre, élménymegosztásra! Lehet visszajelzéseket adni, ötletelni a következő táborokról, beszélgetni és kérdezni az előadóinktól, fotókat csereberélni…..Lesz süti, tea, és főként lesz jóhangulat, sok nevetés! Helyszín: Szent Hedvig Kollégium. 

2015.szeptember 25. 16 óra. Simonton-klub Egerben! Beszélgetni, együtt lenni, meditálni hívjuk a régi és új Simontonosokat! Helyszín: Szent Hedvig Kollégium.

2015.október 14. 18 óra. Öngyógyító erőink segítése. Helyszín: Eger, Regea Alapítvány irodája

2015.október 5-től 9-ig Rekreációs-életmód tábor. Helyszín: Erdőtelek, Pintértanya. Életmódtáborunk kiemelkedően fontos esemény lesz betegeink számára, az itt átélt pozitív élmények, az elsajátított ismeretek, a beépülő készségek, a sorstársi közösség támogató ereje, az újonnan kialakuló baráti kapcsolatok oldják izoláltságukat, növelik gyógyulási motivációjukat, önbizalmukat, remény szintjüket, pozitívabb irányba mozdítja gondolkodásmódjukat. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy eredményesebben vegyék fel a harcot betegségükkel, és kiegyensúlyozottabbak legyenek.

A tábort azért hozzuk létre, hogy a résztvevőink saját élményben megtapasztalhassák:

 • milyen segítséget vehetnek igénybe a gyógyulásukhoz testi és lelki szinten egyaránt;
 • melyek azok a hatékony módszerek, amelyek hozzájárulhatnak az egészségük megőrzéséhez;
 • az egészségesek világába a saját belső erőik mozgósítása által juthatnak vissza.

2015.szeptember 25. 16 óra. Simonton-klub Egerben! Beszélgetni, együtt lenni, meditálni hívjuk a régi és új Simontonosokat! Helyszín: Szent Hedvig Kollégium.

2015.szeptember 22. 13.30 Simonton-klub Miskolcon! Vendégünk Csavajdáné Marika dietetikus lesz, addig is lehet gyűjteni neki a kérdéseiteket! Helyszín: Megyei Kórház, Orvosszálló.

2015. augusztus 28. 16 óra. Simonton-klub Egerben! Beszélgetni, együtt lenni, meditálni hívjuk a régi és új Simontonosokat! Helyszín: Szent Hedvig Kollégium.

2015. augusztus 25. 13.30. Simonton-klub Miskolcon! Beszélgetni, együtt lenni, meditálni hívjuk a régi és új Simontonosokat! Helyszín: Megyei Kórház, Orvosszálló.

2015.július 14, 9 óra: a Rákliga rendezvényén veszünk részt Felsőtárkányban, a Szikla-forrásnál. Onkológus,pszichológus, beteg-találkozó, stressz-oldás, és bográcsozás lesz a program… 🙂

2015. július 3, 15 óra: Sándorné Manyika költő, kedves támogatónk meghívására Síkfőkútra látogatunk! Indulás autókkal, Egerből, a Dr Nagy János utcából 14.30-kor.

2015.06.30. 13.30-tól Simonton-klub Miskolcon. Meglepetés-meditációval! Helyszín: Megyei Kórház, Orvosszálló.

2015.06.26. 16 óra. Simonton-klub Egerben, vendégünk Nagy Márti gyógytornász, aki a nyiroködémáról beszél nekünk. Két ünnepeltünk is lesz!!!! Helyszín: Szent Hedvig Kollégium.

2015.05.29. 16 óra. Simonton-klub Egerben, témánk: a Belső Gyermek-meditáció. Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2015.05.12. 13.30. Simonton-klub Miskolcon. Témánk: A belső gyermek-meditáció. Helyszín: Megyei Kórház, Miskolc, Orvosszálló

2015.05.11. 17 óra.
LELKI BAKANCSLISTA- AZAZ: HOGYAN ÉLJÜK TÚL AZ ÉLETÜNKET
Előadó: Fodorné Vincze Anna pszichológus
Együttműködő partner: Heves Megyei Életreform Népfőiskola
Belépő: 500 Ft, az egyesület tagjainak ingyenes
Helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház, Eger

2015.04.24. 16 óra. Simonton-klub Egerben, a Szent Hedvig kollégiumban! Szeretettel várjuk a régi és új Simontonosokon kívül az érdeklődőket is soron következő klubunkra! Vendégünk Szabó Józsi Atya lesz, aki a Húsvét öröméről és annak mélyebb értelméről mesél majd nekünk. Gyertek minél többen, érdemes az Atyát meghallgatni, mert jóhumorú és bölcs előadó!

“Pszichotükör, mondd meg nékem…legyőzhetem betegségem?” Beszélgető-est, és Simonton-klub

2015. 03. 27. 17 óra, Művészetek Háza (kávézó), Caffe Pellini (Miskolc, Rákóczi utca 5.)

„Hogyan tovább a diagnózis után? Életben maradhatok? Kik segíthetnek? És mit tehetek én magam a gyógyulásomért? Hogyan mozgósíthatom a belső gyógyító erőmet?”

Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ a beszélgetés során.

Meghívott vendégeink:

• Dr Büdi László onkológus, sebész
• Dr Kner Erika onkológus, radiológus
• Balogh Beáta pszichológus
• Fodorné Vincze Anna pszichológus
• Psenyeczky-Nagy Klára, a Regea Alapítvány létrehozója, gyógyult daganatos beteg
• valamint gyógyult vagy gyógyuló daganatos betegek

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Regionális Egészségügyért Közhasznú Alapítvány,
Pszichotükör Pszichológiai Szakértői és Tanácsadó KFT

2015. 02.03. Simonton-klub Miskolcon. A Simontonosok Baráti Körének miskolci találkozója. Szeretettel várunk mindenkit a Megyei Kórház Nővérszállóján 13.30-tól! Témáink: beszélgetés, “töltekezés”, EGYÜTTLÉT, emellett LeShan gyógyulási programja. 

2015.01.30. Simonton-klub Egerben. Az időközben megalakult Simontonosok Baráti Körének egri találkozója. Szeretettel várunk mindenkit a Szent Hedvig Kollégiumban, 16 órától! Témánk: beszélgetés, “töltekezés”, EGYÜTTLÉT mellett LeShan amerikai onkopszichológus munkája nyomán “saját gyógyulási terv” készítése.
2014.11.28. 16 óra Simonton-klub Eger. Advent elején egy Belső Vezető-meditációs gyakorlatra várjuk az érdeklődőket.

2014.11.26. 12 óra Simonton-klub Miskolc. Advent elején egy oldott hangulatú, jóízű beszélgetéssel vegyes meditációs gyakorlatra hívjuk az érdeklődőket.

2014.10.31.16 óra Simonton-klub Eger, Szakács Ibolya önkéntesünk vezeti. Témánk: Gyógynövények, méregtelenítés. Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2014.10.29.12 óra Simonton-klub Miskolc. Hollenda Zsolt önkéntesünk vezeti, aki gyógyulása történetéről mesél. Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója.

2014.10.14. Rózsaszínszalagos séta- a mellrák korai felismerése érdekében.13 órától előadások a Bartakovics Béla közösségi házban. Szervező: Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete.

2014.10.11. Egészségnap. Egri Egészség-, és Környezetvédő Egyesület rendezvénye, ahol önkéntesként szerepelünk. Előadást tartunk, melynek címe: A test békéje. Helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház

2014.09.26. 16 óra Simonton-klub Eger. Vargáné Marika önkéntesünk tartja, témája az akupresszúra, címe: Kezünk titkai. Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2014.09.17. szerda 17 óra
SZERVEINK JELZÉSE, STRESSZOLDÁS HATÉKONYAN
Előadó: Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, Regea Alapítvány munkatársa
Együttműködő partner: Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület

Helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház

2014.09.10. 12 óra Simonton-klub Miskolc. Témánk a veszteségeink feldolgozása.
Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója

2014.09.09. kedd 13 óra
MEGGYÓGYULHATSZ!
Hatékony pszichológiai módszerekkel a rák ellen
Előadó: Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, Regea Alapítvány munkatársa
Együttműködő partner: Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete
Helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház

2014.08.29.16 óra Simonton-klub Eger. Vitek Eszter önkéntesünk tartja, aki a Salgótarjáni csoportjairól mesél.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2014.08.25.15 óra
Meggyógyulhatsz! Hatékony pszichológiai módszerekkel a rák ellen
Előadó: Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, Regea Alapítvány munkatársa.
Helyszín: Edelény. Művelődési Ház

2014.07.24.16 óra Simonton-klub Eger. Témánk a Belső Vezető-meditáció.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2014.07.02.12 óra Simonton-klub Miskolc. Témánk a Belső Vezető-meditáció
Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója

2014.06.27.16 óra Simonton-klub Eger. Zacharné Helli Hajnalka önkéntesünk előadása a Yumeinho-módszerről, bemutatóval egybekötve.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2014.05.30.16 óra Simonton-klub Eger. Lengyel Gyula Atya önkéntesünk meséli el gyógyulása történetét
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2014.05.14.12 óra Simonton-klub Miskolc. Témánk a neheztelés feldolgozása.
Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója

2014.05.16.15 óra Simonton-szupervízió Budapesten, Dr Prezenszky Zsuzsa önkéntesünk vezetésével.
Helyszín: Tűzmadár Alapítvány, Szent László Kórház. Budapest, Gyáli út 5-7.

2014.04.16. 17.30 Meggyógyulhatsz! Hatékony pszichológiai módszerekkel a rák ellen
Együttműködő partner: Evangélikus Egyházközösség Eger
Előadó: Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, Regea Alapítvány munkatársa

2014.04.09.12 óra Simonton-klub Miskolc. Virág Judit önkéntesünk vezetésével, aki bemutatja tevékenységét.
Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója

2014.03.28. Simonton-klub Eger. Témánk a gyógyító imagináció.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2014.03.26.12 óra Simonton-klub Miskolc. Témánk a gyógyító imagináció.
Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója

2014.03.20.14 óra A Simonton-módszer ismertetése. A Regea Alapítvány munkatársainak előadása
Együttműködő partner: Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete
Helyszín: Városi Kórház Hatvan

2014.01.31.15 óra Simonton-szupervízió Budapesten, Dr Prezenszky Zsuzsa önkéntesünk vezetésével.
Helyszín: Tűzmadár Alapítvány, Szent László Kórház Budapest, Gyáli út 5-7.

2014.01.29.12 óra Simonton-klub Miskolc. Témánk az önkéntesmunka.
Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója.

2014.01.24.16 óra Simonton-klub Eger. Témánk az önkéntesmunka.
Helyszín: Szent Hedvig Kolégium

2014.01.21.13 óra Pozitív gondolkodás és megküzdés. A Regea Alapítvány munkatársainak előadása
Együttműködő partner: Amazon-klub Eger
Helyszín: Bartakovics Béla közösségi Ház

2013.11.29.16 óra Simonton-klub Eger. Szabó József Atya önkéntesünk advent-megnyitó előadása
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2013.11.27.12 óra Simonton-klub Miskolc. Témánk az adventi testi-lelki készülődés, Virág Judit önkéntesünk vezetésével. Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója

2013.11.21.13.óra Testi-lelki egészség gondozása. A Regea Alapítvány munkatársainak előadása a Salgótarjáni Egészségnapon
Együttműködő partner és rendezvényszervező: Belszervi Betegek Salgótarjáni Egyesülete
Helyszín: Salgótarján, Civil Közösségek Háza

2013.10.25.16 óra Simonton-klub Eger. Szakács Ibolya önkéntesünk vezetésével. Témánk: természetes módszerekkel a rák ellen.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2013.10.11. 14 óra Gyógyító képzelet- a Regea Alapítvány munkatársainak előadása az Egészségnapon
Együttműködő partner és rendezvényszervező: Egri Egészség-, és Környezetvédő Egyesület
Helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház

2013.10.20.14 óra Belső gyógyítóerőnk- a Regea Alapítvány munkatársainak előadása
Együttműködő partner és rendezvényszervező: Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete
Helyszín: Salgótarján, Civil Közösségek Háza

2013.10.04. 9-től 16 óráig a Regea Alapítvány munkatársai is részt vesznek az “Együtt az egészségesebb életért!” rendezvény keretében nyújtott ingyenes egészségügyi tanácsadáson
Rendezvényszervező: Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezete
Helyszín: ITC-Székház és Szabó Lőrinc Könyvtár Miskolc

2013.10.02. 12 óra Simonton-klub Miskolc. Virág Judit önkéntesünk vezetésével.
Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója

2013.09.27.16 óra Simonton-klub Eger. Vargáné Marika önkéntesünk vezetésével, aki jóga-bemutatót tart.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2013.09.11.12 óra Simonton-klub Miskolc. Témánk a progresszív relaxálás.
Helyszín: Miskolc Megyei Kórház Nővérszállója

2013.08.30.16 óra Simonton-klub Eger. Témánk a Belső Utazás.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2013.07.26.16 óra Simonton-klub Eger. Futó Magdolna önkéntesünk vezetésével.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2013.07.09.10 órától a Regea Alapítvány munkatársai is részt vesznek a “Testi-lelki feltöltődés a Szépasszony-völgyben” címmel a magyar Rákellenes Liga Egri és Salgótarjáni Alapszervezete által szervezett találkozón- szalonnasütésen.
Helyszín: Szépasszony-völgy, Eger

2013.06.28.16 óra Simonton-klub Eger. Lefler Magdolna önkéntesünk vezetésével
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2013.05.31.14 óra Simonton-klub Eger. Manyika önkéntesünk vezetésével és meghívására, aki saját verseiből tart felolvasást.
Helyszín: Síkfőkút, indulás Eger Dobó térről közösen, 13 órakor!

2013.04.26.16 óra Simonton-klub Eger. Psenyeczky-Nagy Klára előadása az asszertívitásról.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2013.03.22.16 óra Simonton-klub Eger. Bak Imre önkéntesünk meséli el gyógyulása történetét.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2013.03.12. 16.30. A Regea Alapítvány munkatársainak előadása, témánk a Belső Utazás.
Együttműködő partner: Egri Reuma Klub
Helyszín: Hotel Flóra

2013.02.22.16 óra Simonton-klub Eger. Témánk a gyógyító képzelet.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2013.02.12. 16.30. A Regea Alapítvány munkatársainak előadása, témánk a Simonton-módszer.
Együttműködő partner: Egri Reuma Klub
Helyszín: Hotel Flóra

2012.11.30.16 óra Simonton-klub Eger. Vitek Eszter önkéntesünk vezetésével.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012.11.17. 15 óra Simonton-szupervízió Dr Prezenszky Zsuzsa önkéntesünk vezetésével.
Helyszín: Tűzmadár Alapítvány Szent László Kórház Budapest, Gyáli út 5-7.

2012.10.26.16 óra Simonton-klub Eger Ferencz Anikó önkéntesünk vezetésével, témánk: Identity-pszichológiai társasjáték. Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012.09.11.13 óra Orvos-beteg találkozó- A Regea Alapítvány munkatársai is részt vesznek a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete által szervezett rendezvényen.
Helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház

2012.09.31.16 óra Simonton-klub Eger. Vargáné Marika önkéntesünk vezetésével, aki jóga bemutatót tart.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012.07.27. 16 óra Simonton-klub Eger. Manyika önkéntesünk vezetésével, aki életéről mesél, és verseiből tart felolvasást. Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012.06.29.16 óra Simonton-klub Eger. Témánk a neheztelés feloldása.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012.05.25.16 óra Simonton-klub Eger. Vargáné Marika önkéntesünk vezetésével, aki az egészséges életmódról beszél. Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012.04.27. 16 óra Simonton-klub Eger. Psenyeczy-Nagy Klára előadása,aki gyógyulásáról mesél.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012.03.30.16 óra Simonton-klub Eger. Témánk az eredményes gyógyulás.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012.02.24.16 óra Simonton-klub Eger. Bakné Marika önkéntesünk vezetésével.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012/02/14 13:00
JÓ, HOGY A TÖVISEKNEK VANNAK RÓZSÁI
Hogyan lehet (és érdemes) pozitívan gondolkodni, ha daganatos betegségünk van?
Előadó: Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, a Regea Alapítvány munkatársa
Együttműködő partner: Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete
Helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház

2012.01.27.16 óra Simonton-klub Eger. Témánk a gyógyító képzelet.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2012/01/10 13:00
SZÖRNYETEG VAGY TANÍTÓMESTER?
Hitek és tévhitek a daganatos betegségekről
Előadó: Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, a Regea Alapítvány munkatársa
Együttműködő partner: Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete
Helyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház

2011.11.25.16 óra Simonton-klub Eger tagtoborzó
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium

2011.10.28.16 óra Simonton-klub Eger, tagtoborzó. Szeretettel várjuk a Simonton-tréninget végzett daganatos betegeket! Közös, jóízű beszélgetésre, gyakorlásra invitálunk mindenkit.
Helyszín: Szent Hedvig Kollégium