Támogató partnerünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
Sugárterápiás és Klinikai Onkológiai Intézet
Intézetvezető főorvos : dr. Révész János

Évente mintegy 4000-4500 új beteget kezelnek a Miskolci Onkológiai Centrumban. A daganatterápia minden szintjén helyben adott majdnem minden diagnosztikai eszköz, a műtéti lehetőségek, a sugárterápia, illetve a kemoterápia. Klinikai onkológiai ellátást biztosítanak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, sugárterápiás ellátást Borsod megyében és Heves megye keleti részén ( Eger, Mátrafüred).
Az Onkológiai Centrum orvosai az Alapítványunk orvos-beteg találkozást lehetővé tevő rendezvényein ismeretterjesztő előadásokat tartottak, tanácsadó beszélgetéseket folytattak, érdekes és hasznos eszmecseréken vettek részt nagy lelkesedéssel és empátiával. Az Alapítvány NEA által 2015-ben támogatott Életmód táborában önkéntes munkával előadást tartottak és személyreszóló tanácsadást vezetettek.

 

Legfőbb támogató és együttműködő partnerünk a Magyar Rákellenes Liga

  • Egri Alapszervezete
  • Salgótarjáni Alapszervezete
  • Miskolci Alapszervezete
  • Hatvani Alapszervezete

.
Életmód -táborunk létrehozását az tette lehetővé, hogy a REGEA alapítvány elképzelése pályázati támogatást kapott a Nemzeti Együttműködési Alaptól 2015 – ben

nea

Pályázati azonosítónk: NEA-TF-15-SZ-0413.  A tábor időpontja: 2015. október 5-től 9-ig Helyszíne: Pintér-tanya, Erdőtelek

Az alapítvány működéséhez is kaptunk pályázati támogatást a Nemzeti Együttműködési Alaptól 2015 – ben.

Pályázati azonosítónk: NEA-TF-15-M-0341.

.
Pintértanya
– Erdőtelek

Távol a világ zajától, csendes, nyugodt környezetben, megfelelő feltételekkel rendelkezik konferenciák, munkahelyi tréningek, továbbképzések, osztálykirándulások, családi-, baráti-, osztálytalálkozók, bankettek, esküvők szervezéséhez, lebonyolításához.

Szolíd árak mellett tudunk biztosítani 80 (nyáron 100) fő részére szállást és étkezést kedves vendégeink igényei szerint.
Bőséges, falusias jellegűen bővített kontinentális reggelit, kül- és beltéri fürdőmedence, masszázsmedence és salakos teniszpálya használatot, asztaliteniszezést, illetve játszóteret, horgászati lehetőséget biztosítunk a saját tavunkon.
Kedvező helyzeti adottságaink miatt több kirándulási lehetőség kiindulópontja lehetünk. Ilyen cél lehet Eger, a Bükk, a Mátra, a Tisza-tó és a Hortobágy nevezetességei, de még az erdőteleki arborétum is.

A Pintér tanya lesz 2015 októberében az Alapítvány életmódtáborának helyszíne.

Elérhetőség: www.pintertanya.hu

.

Egri Jógaklub

A jóga foglalkozások célja az egészséges életmódra nevelés, az egészségmegőrző módszerek megtanítása.
A jóga gyakorlati filozófiai rendszer, amelynek középpontjában a test, a lélek és a szellem egészséget és teljességet adó egysége áll. A test egészségi állapota a különböző testtartások gyakorlásával javítható. A gyakorlatok a szervezet egészére hatnak: átmozgatják az izmokat, serkentik a vérkeringést és javítják az általános kondíciót. Az élet fizikai oldalának rendbetételét követően a jóga a mentális szféra felé fordul. Az egyes légzőgyakorlatok, légzéstechnikák az egyén békéjét, a belső csöndet teremtik meg, biztosítva a kihívások és problémák világában a helytálláshoz szükséges belső energiát. Ez az újra felfedezett ősrégi módszer valós igényeket elégít ki a testi-lelki egészség fenntartása érdekében.
A nehezen mozgó embereknek is segítő kezet nyújtunk, hogy ismerjék fel a mozgás hasznosságát, a táplálkozásban rejlő egészség-forrásokat és a hallottakat beépítve a mindennapi életükbe, tevékenyen részt vehessenek a közösségi életben. Célunk az egészséges életmódra nevelés, illetve a betegeknek megadni az esélyt az újrakezdéshez. Lehetőséget teremtünk mindenkinek az egészségmegőrző módszerek megtanulására, a mindennapos mozgás örömének felfedezésére.

.

Egri SPA-BECHTEREW Klub 

Gáborné Tóth Ildikó vagyok 28 éves koromban akkor már 2 éve elhúzódó ízületi gyulladásom miatt Bechterew kórt diagnosztizáltak. ( Nem vagyok szakember így a saját szavaimmal megpróbálom leírni mi is a Bechterew kór vagy más néven SPA: autóimmun betegség mely a gerinc degeneratív elváltozását, vagy akár a teljes összecsontosodását okozhatja)
2007 óta az egri reuma kórház kezel, non-szteroid, szteroid, bázis terápiát kaptam gyógyszeres kezelésként, számtalan kivizsgáláson vettem részt, jelenleg biológiai terápiával kezelnek.
2010 óta Dr. Nagy Katalin főorvos asszony támogatásával elindítottuk a reuma kórházban a betegklubunkat melybe elsősorban autoimmun (pl. reumatoid arthritis), de egyéb reumatológiai problémával küszködő embereknek nyújtunk információkat a kezelés lehetőségeiről, mind az orvosi mind a fizioterápiás és táplálkozásbeli mind mentális tanácsokkal.

Gyümölcsborokháza.hu Kft. – Debrecen
A PSENYECZKY meggybor, szamócabor, szederbor, málnabor, kajszibor, nektarinbor előállítója és forgalmazója.
Delicacy for Gourmets – bioflavonoidok, 100 % gyümölcstartalom.
www.gyümölcsborokhaza.hu, www.meggybor.hu

Kapcsolat: e-mail: info@gyümölcsborokhaza.hu

gyb

A gyümölcsöknek és a saját kidolgozású gyártástechnológiánknak köszönhetően a PSENYECZKY gyümölcsborok számos antioxidáns vegyületet tartalmaznak.

A gyümölcsboraink készítésekor az ősi recept, a hagyományok, valamint a saját tapasztalat mellett, kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a folyamatos személyes ellenőrzésnek, gondoskodásnak. Ezt a készítés minden folyamatában, az alapanyag kiválogatásától és tisztításától kezdve egészen a palackozáson át, a tárolásig, szállításig szükségesnek tartjuk.

A gyümölcsök kivétel nélkül magyar termelőktől származnak.

Őseim szájhagyománya szerint – idézi a tulajdonos – aki mézédes gyümölcsbort fogyaszt, az megleli a testi és lelki egészségének egységét, egyensúlyát, rátalál élete párjára, képes őszinte szerelemre, összeforrnak az igaz barátságok. Könnyedén megtalálhatjuk az önmagunk és az egymás számára fontos dolgokat, hamar érhetjük el céljainkat. Ezen gondolatok jegyében törekszünk a hagyományokhoz hű, tökéletes minőséget biztosítani.

Termékeinkkel, önéntes munkával és adománnyal segítjük a REGEA alapítvány munkáját.

Elérhetőségünk: https://www.facebook.com/pages/Psenyeczky-Gy%C3%BCm%C3%B6lcsborok-H%C3%A1za/160302774067036

SelyemABC Selyemfestés Webáruház- vezetője Varga Adrienne

http://www.selyemabc.hu/

Kreatív foglalkozásainkon gyakran festünk selymet, és csodás alkotások születnek. Az ehhez szükséges alapanyagokat, kellékeket mindig Varga Adrienne webáruházából szerezzük be, és mindig nagyon elégedettek vagyunk a gyors, minőségi szolgáltatással, amit nyújt nekünk. A kedvezményes vásárlási lehetőségért külön köszönetet mondunk!