Örömmel írok arról a nagy megtiszteltetésről, amely a REGEA Alapítvány szakmai munkájának legmagasabb elismerését jelenti.
Pénteken vehettük át Annával a Magyar Pszichoonkológiai Társaság kongresszusán az MPOT Civil Díját.
A laudációban Dr. Prezenszki Zsuzsanna kiemelte, hogy Anna és Klári neve összeforrott a REGEA-val, és ez igazán jólesett! A teljes valóság az, hogy az ÖNKÉNTESEINK odaadó, lelkes szeretettel töltött, magas és igényes szakmai munkája vitte erre a csúcsra az Alapítványt.
Kedves Önkénteseink hálás vagyok Nektek, hogy segítetek, és mindenkor támaszt adtok azoknak, akik gyógyulni szeretnének, helytálltok ebben az áldozatokban és örömökben is gazdag munkában, mindenkor számíthatnak Rátok.
Hálás vagyok dr. Prezenszki Zsuzsának, aki a gyógyítóm volt, majd elvállalta, hogy az Alapítvány szakmai szupervízora legyen és egyben a barátom is.
Hálás vagyok az MPOT díj-bizottságának, hogy a REGEA-nak ítélte ezt a díjat. Különösen örülök mert a díjat–amit Dr. Rohánszky Magda tiszteletére alapítottak–éppen a születésnapjához kötve vehettünk át.
Hálás vagyok Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológusnak,–a MI ANNÁNKNAK–hogy közös erővel, barátsággal és szeretettel jutottunk el idáig.
Hálás vagyok a magán- és céges támogatóinknak, akik segítettek megteremteni a legszükségesebb anyagi feltételeket az Alapítvány működéséhez.
Valódi CSAPATMUNKA volt ez! KÖSZÖNÖM a Gyógyulóink nevében.
További fotok: Képek | REGEA