Megújulók köre

Csatlakozzon a MEGÚJULÓK Köréhez!

A REGEA Alapítvány elismeri és példaképnek állítja azoknak az embereknek a törekvését és teljesítményét, akik a lehetőségeik keretén belül aktívan, vesznek részt a gyógyulási folyamatukban, mindent megtesznek, hogy ismét egészségesnek érezhessék magukat és igyekeznek megvalósítani az „új életükben” a testi-lelki harmóniát.

Követhető, egyszerű mintákat mutatunk be az életutakon keresztül, tapasztalatokat szeretnénk átadni, amelyek a testi-lelki gyógyuláshoz vezethetnek. Bátorítani akarunk a betegség utáni egészséges életmódra, amiben az új értékrend alapján fő helyre kerül az egészségtudatos magatartás.

Mottó:
”Legyél azzá, amiért születtél, merd vállalni önmagad, és boldog leszel” ( Böjte Csaba )

Ha Ön már átélt egy, az életét veszélyeztető betegséget, és a gyógyulás útjára lépett, kérjük, írja le a történetét.

Cserében Ön részese lehet a gyógyító sorstársközösségünknek, és viselheti az általunk kiadott jelvényen az újjászületésétől számított éveinek a számát.

A REGEA Alapítvány ezt a jelvényt ünnepélyes keretek között adja át Önnek, és kiadványaiban közreadja az Ön írását is – sok más sorstársának a történetével együtt – hogy minta és útmutató lehessen azoknak, akik az Önéhez hasonló helyzettel szembesülnek.

Felhívásunkra ezen az elektronikus felületen válaszolhat

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az ÜZENET * mezőben kérjük, írja le a történetét, tetszése szerint szabadon, de szeretnénk, ha közben kitérne ezekre a szempontjainkra is:

Nyilatkozat *

Személyes adatok kezelése *

Adatkezelési tájékoztató *

6 + 11 =

Kérjük, hogy GONDOSKODJON EGY DAGANATOS BETEG GYÓGYULÁSÁRÓL,
ADÓJA 1%-ával támogassa az alapítványunk munkáját és az életmód-táborunk létrehozását.

Részletekért kattintson ide  ......

regea.hu. Minden jog fenntartva. 2019

A REGEA Alapítvány honlapjának létrehozását, megújítását és az Alapítvány működését 2015-19 között a pályázataival támogatta a Nemzeti Együttműködési Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., melynek az irányító szerve: a Miniszterelnökség.

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.|2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.| teratarhely.hu|info@teratarhely.hu
Design: Weboldal készítés Eger