Szevasz, tavasz! Itt a jó idő, programjaink is sokasodnak! Az év első közös nagy rendezvénye a Bükkszentkereszti kirándulás, ebben az évben május 13-án szombaton kerül rá sor. Ahogy eddig is, nagy szeretettel várunk téged és családodat, töltsünk együtt egy remek napot, igazi ölelésekkel, ’és mi történt veled, mióta utoljára találkoztunk’ beszélgetésekkel. A hely adja lélekmelegítő erejét, mi pedig hozzáadjuk saját és összevont szeretetünket. Legyünk ott minél többen!

Május 18-án a Miskolci Petőfi Sándor könyvtárban, június 15-én pedig Hatvanban mutathatjuk be Falevelek 2. című könyvünket. A könyv számos gyönyörű írást tartalmaz nem csak REGEÁsoknak. A közösségről, az összetartásról, az egymásba és önmagukba, a gyógyulásukba vetett hitről vallanak gyógyulók, úton lévők és az őket kísérő barátok. A könyvbemutatón a REGEA Alapítvány is bemutatkozik, és hallhattok egy fantasztikus, tényleg működő relaxációs módszerről is. További pontos információt az esemény előtt teszünk még közzé. Kérjük, tisztelj meg jelenléteddel, hívd meg barátaidat és családtagjaidat is.

Bakonyszűcs neve lehet, hogy nem olyan ismert, mint több más nagy városé, de aki már egyszer is megízlelte az ottani Katolikus Szeretetszolgálat Lelki Rehabilitációs Otthon táborának hangulatát és feltöltő erejét, biztosan a legfőbb helyek közé emeli. Daganatos és egyéb krónikus betegséggel együtt élők egy háziorvosi beutalóval ingyenesen élvezhetik az egy hetes aktív pihenést. Csapatunkból ismét többen felkerekednek, hogy június 9 és 16 között táborlakóként pihenjenek, kézműveskedjenek, tornázzanak, jókat beszélgessenek.

Késő tavaszi programsorozatunk zárásaként Kerecsenden töltünk egy Egészségnapot június 24-én, Szajkó Marika társunk gondos szervezésében. Kicsik és nagyok gyűlnek össze, hogy beszélgessünk arról, ami a legeslegfontosabb számunkra, az egészségről. A kicsik játékos formában, a felnőttek pedig rövid előadásokon ismerkedhetnek meg pl. a szűrővizsgálatok fontosságával.