Sokféle helyen járt már a csapatunk… Tartottunk könyvbemutatót művelődési házban, reform-cukrászdában, Margit-szigeten, könyvtárakban, jártunk már katolikus templomban és buddhista sztúpában, felvonultunk már szoknyában, biciklivel, motorral… Jártunk kollégiumban és Csillagvizsgálóban, Földgyógyító dob-ünnepen és véradáson, a Tiszán, hajón, komolyzenei koncert kíséretével, versek és mesék társaságában…Voltunk közéleti kávéházban, Lego-gyárban, Tisza-szigeten, állatkertben, a Lillafüredi Palota-szállóban, a rózsaszín Lánc-hídon, a Bükk legszebb helyein, Magyarok vásárán és Erdőtelken…

Elültettük az Élet fáját az Onkológiai centrum előtt, a Hála fáját Bükkszentkereszten, a REGEA Ligetet Egerben… Karácsonyi ünnepségen osztogattunk sajátkézzel készített ajándékokat az onkológia betegeinek és dolgozóinak… Mell-önvizsgálatot tanítottunk középiskolákban és civil-napokon. Rajzoltunk ugróiskolát és lőttünk célba vízipisztollyal dinnyére. Onkológiai tárgyalóban és Mentálhigiénés Központban festettünk selymet és kavicsot, készítettünk dekupázs tányérokat és harisnyavirágokat és még sokféle csodát….

És most egy KEDVES felajánlás ürügyén lehettünk az egri Szépasszony-völgyben, egy nagyon modern és fiatalos borbárban, a Kedves Wine Bistro & Shopban. Köszönjük a lehetőséget Vincze Ingridnek és Tóth Szabolcsnak, valamint Nagy Ádámnak és a Thai Works Team, azaz az Egri Thai-boksz Sportegyesületnek, és a Kedves borbár valamennyi dolgozójának! Csapatunk nagyon jól érezte magát, annak ellenére, hogy ilyen helyen még nem jártunk, és semmiféle rutinnal nem rendelkeztünk… Ádám és a Kedves nagyon jól tűrték, hogy a protokolljukat saját kedvünkre szabjuk át, állófogadásból körben ülős, jóízű beszélgetésre, együtt borozgatásból együtt gondolkodásba. Azok a cégek, akiknek az életmód-táborunk létrehozásában nyújtott anyagi segítségét így szerettük volna megköszönni, nem jöttek el, ugyanígy a sajtó-, és médiakapcsolataink sem, sajnálhatják, hogy mit hagytak ki!

Szívünknek legKEDVESebb támogatóink viszont eljöttek, Dr Prezenszki Zsuzsa, aki a szakmai szupervíziónkat ellátja, és a legjobb zeneterápiás csoportokat tartja, Rácz Zsuzsa, az Aranyanyu-díj megálmodója és létrehozója, és Dr Darvai László, kedvenc háziorvosunk. A szűk keretek miatt csak néhány önkéntesünket tudtuk elhívni, pedig szívünk szerint mindenkit vendégül láttunk volna, aki az alapítványunk munkájához bármit hozzátesz. Prezi hozott magával vendégeket, Dr Felkai Péter docens urat, akinek magán egészségügyi vállalkozása, érdekes gondolkodásmódja, provokatív stílusa, és mély embersége van, valamint Dr Végh Éva onkológus doktornőt, akivel egy szókimondó, és nagyon intelligens kapcsolatra tettünk szert. A jóízű beszélgetés közben olyan gyorsan eltelt az idő, (megállj, Icus:)) hogy észre sem vettük! Fogytak a finom pogácsák, sajtok, (sokkal mértékletesebben ugyan, de) a borok, üdítők is.

KEDVES helyen, KEDVES emberekkel, KEDVES időtöltés közben ismét bebizonyosodott, mint már annyiszor korábban, hogy van élet a rák után is, sőt….

Köszönjük a lehetőséget, és köszönjük a részvételt azoknak, akik eljöttek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategória: ESEMÉNY